Page content

Logeren in Andalusië

Logeren in Andalusië

Waar zou ik logeren in Andalusië? Wij hebben voor jou enkele leuke en exclusieve logeeradressen bij mekaar gebracht. Zowel B&B ’s als vakantiehuizen als hotelletjes.

 

B&B El Refugio – Alcaucin /Malaga

B&B el refugio

B&B El Refugio bevindt zich op de mooiste plaats in het zuiden van Spanje, namelijk de „Axarquia”
Hier waan je je aan het einde van de bewoonde wereld met een adembenemend zicht op het meer van Vinuela en aan de rand van het natuurpark „Sierra de Tejeda”, 2 km buiten het dorp Alcaucin, 25 km van de kust Torre del Mar en één uurtje rijden van Malaga en Granada.

Vakantiehuis Villa Pepita – Comares/Malaga

villa pepita andalusie

Op een vredige plek in het binnenland van Andalusië,als het ware op een eigen berg,ligt het recent compleet gerenoveerde Villa Pepita.Een fantastische plek om uw vakantie te vieren met vrienden of familie.

 

Vakantiemalaga.nl – Vakantiehuizen in en rond de witte dorpen van Andalusië

Vakantiehuizen in andalusie

 

Vakantie Malaga biedt de keuze uit bijna 100 prachtige typische vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Andalusië. Alle vakantiehuizen zijn gelegen in en rond de mooiste witte dorpen van Andalusië.  De villa’s en vakantiehuizen liggen in het prachtige heuvelachtige landschap van La Axarquía – één van de mooiste streken van Andalusië. Bovendien is het één van de rustigste streken bij Malaga in Zuid Spanje. De vakantiehuizen en villa´s begeven zich dan ook in het deel van Andalusië dat geen massatoerisme kent.

 

La Granja de Antonio

logeren in Andalusië

La Granja de Antonio heeft de opzet van een karakteristieke Zuid-Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren. Hier heerst rust en het Andalusische landleven is ongerept. Zonovergoten dagen, heldere nachten en schitterende landelijke vergezichten. Een paradijsje op slechts 30 min. vanaf vliegveld Malaga!

De sfeer is rustig en gemoedelijk mede omdat La Granja de Antonio een kleinschalig complex is met slechts 11 vakantiewoningen. Een verwarmd zwembad met ligweide biedt de gasten van La Granja de Antonio alle ruimte. Het zwembad is tussen 1 november en 1 mei verwarmd zodat het hele jaar kan worden gezwommen.

Comment Section

0 reacties op “Logeren in Andalusië

Plaats een reactie


*