Heerlijke Ines Rosales sinaasappel koeken kan je beleggen met zoete of hartige lekkernijen. In dit Spaans recept worden deze knapperige anijskoeken met sinaasappeltoets belegd met verse kwark, jam van verse vijgen en sesamzaadjes. Je kan ze consumeren bij het ontbijt of bij de lunch. En ’s avonds bij een spannende tv-serie smaken deze heerlijke en gezonde koeken heerlijk. Dit Spaans recept moet je zeker eens uitproberen. Je kan deze heerlijke crackers met olijfolie ook beleggen met een smeerkaas en een andere jam.
Succes en smakelijk!
Recept – Ines Rosales Sinaasappel koek met kwark en vijgenjam
- Ines Rosales Koek Sinaasappel – 1
- Kwark – 100 à 200 gr
- Vijgenjam – 100 à 150 gr
- Sesamzaad
Werkwijze
- Doe de verpakking van de Inés Rosales koek open
- Bestrijk de koek met kwark
- Smeer op de kwark de vijgenjam
- Werk af met sesamzaadjes
Recept – Batido Naranja
- Melk – 1 kop
- Sinaasappelsap – 1 kop
- Inés Rosales Sinaasappel Koek : 1 stuk
Werkwijze Batido
- Doe in de blender/mixer de melk, het sinaasappelsap en de brokjes Inés Rosales koek