Spaanse Ham Bestellen ?
Meer Info

Page content

Nenuco, het meest geliefde Spaanse geurbommetje

article content

Nenuco, het meest geliefde Spaanse geurbommetje

Iedereen die van de befaamde Spaanse geuren houdt, kent zeker de Nenuco producten . Deze Spaanse verzorgingsproducten staan garant voor zachtheid en frisheid zowel voor baby’s, kinderen als volwassenen.

Nenuco, Spaanse babyproducten met een lekker geurtje.

Een klant van mij vertelde me laatst dat haar moeder altijd producten van het Spaanse merk Nenuco in de badkamer heeft staan. Zo kan ze zich nog zeer goed die typische Spaanse geur op haar lichaam herinneren. De geuren van deze Spaanse verzorgingsproducten  zijn zo typisch dat het nog altijd de nostalgie naar boven brengt bij haar. Toen ze vroeger met de auto naar Andalusië op reis gingen , brachten ze steevast enkele van die goed ruikende flacons mee naar Nederland. Nu heeft ze zelf 2 kleine kinderen en gaan nog altijd op zomervakantie naar het zonnige Zuiden maar kunnen ze die Nenuco producten niet meer meebrengen omdat ze met het vliegtuig gaan.

Gelukkig heeft ze een tijdje terug onze Spaanse online winkel Shopandalucia ontdekt en kan ze de heerlijke Nenuco geuren en andere Spaanse producten online bestellen op een veilige en handige manier. Geen gedoe meer met overgewicht in de koffer maar gewoonweg laten leveren aan huis. Hou je van heerlijke Spaanse geuren en frisheid bestel dan zeker bij Shopandalucia, ze hebben altijd alles in voorraad.

nenuco verzorging

Nenuco, het zachte Spaanse geurbommetje

> Ontdek hier deze heerlijk ruikende Nenuco producten

Nenuco is vooral geliefd bij jonge moeders omdat ze met deze producten hun baby een optimale verzorging kunnen geven op gebied van zachtheid en geur. Maar ook volwassenen gebruiken de wasverzachter,wasmiddel, geurverstuivers en de Aguas de Colonia Original in Spanje maar ook ver buiten de Spaanse grenzen. Ik kan je echt deze verzorgingsproducten aanbevelen omdat ze al jaren bewijzen dat ze goed zijn voor onze huid.

Nenuco baby verzorgingsproducten

Nenuco baby verzorgingsproducten

 

 

 

Comment Section

1 reactie op “Nenuco, het meest geliefde Spaanse geurbommetje


Door Esther op 2 mei 2016

I ben al sinds ik als kind met mijn ouders in Spanje kwam verliefd op Nenuco, heerlijk! 🙂 🙂

Plaats een reactie


*


Dirk Tibax
Dirk Tibax deelt al zijn kennis en passie voor Andalusië met de lezers van zijn blog site. Hij is ook de bezieler van de Spaanse webwinkel Shopandalucia.nl Deze onlineshop heeft een uitgebreid assortiment Spaanse producten die binnen de 24 u bij jou thuis geleverd worden.