Spaanse Soepen

Spaanse soepen kan je zowel in de zomermaanden als in de minder warme periodes maken. Wanneer het koud is zijn de soepen met peulvruchten heerlijk. In de warme maanden hebben de koude Spaanse soepen, zoals gazpacho en salmorejo, een verkoelende werking.

Koolhydraatarme groene gazpacho
2
Koolhydraatarme groene gazpacho

Dirk Tibax

Koolhydraatarme groene gazpacho
Champignonsoep (Sopa de champiñones)
0
Champignonsoep (Sopa de champiñones)

Dirk Tibax

Champignonsoep (Sopa de champiñones)
Bouillon soep met kikkererwten (sopa de cocido con garbanzos)
0
Bouillon soep met kikkererwten (sopa de cocido con garbanzos)

Dirk Tibax

Bouillon soep met kikkererwten (sopa de cocido con garbanzos)
Vissoep met fideua (sopa pescado y fideua)
0
Vissoep met fideua (sopa pescado y fideua)

Dirk Tibax

Vissoep met fideua (sopa pescado y fideua)
Gazpacho
0
Gazpacho

Dirk Tibax

Gazpacho
Knoflooksoep (sopa de ajo)
4
Knoflooksoep (sopa de ajo)

Dirk Tibax

Knoflooksoep (sopa de ajo)
Spaanse Vissoep
7
Spaanse Vissoep

Dirk Tibax

Spaanse Vissoep
Salmorejo Cordobés - Koude Spaanse tomatensoep
7
Salmorejo Cordobés - Koude Spaanse tomatensoep

Dirk Tibax

Salmorejo Cordobés - Koude Spaanse tomatensoep